Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met me opnemen via 06 – 22 62 77 20 of info@praktijkdebinnenkamer.nl
Als ik in de praktijk aan het werk ben kan ik de telefoon niet opnemen, maar als je je naam en telefoonnummer inspreekt probeer ik je dezelfde dag nog terug te bellen.

 

De locatie

Praktijk De Binnenkamer is gevestigd in het prachtige Limburgse heuvellandschap tussen Margraten en Bemelen. In onze mergelboerderij is de ‘goei kamer’ (Limburgs voor wat vroeger de chique kamer was waar o.a. de pastoor werd ontvangen) ingericht als sfeervolle praktijkruimte. De geleemde muren, warme kleuren, het gewelfde plafond en de open haard zorgen voor een prettige en intieme sfeer waar het goed toeven is. De praktijk wordt omringd door boerenland en bosgebied.

Adres:
’t Rooth 11
6269 NV Margraten

 

Tarieven

Sessie in de praktijk (+/- 60 minuten) € 65,-
Sessie op afstand (+/- 30 minuten) € 42,50

Mocht je onverhoopt je afspraak moeten annuleren, doe dit dan 24 uur van tevoren. Anders wordt het bedrag alsnog in rekening gebracht.

 

Vergoeding

Ik ben als psycholoog aangesloten bij het NIP (beroepsvereniging voor psychologen) met lidnummer 138442 en sta geregistreerd als erkend Emotion code & Body code practitioner in de wereldwijde practitioner map. Omdat mijn werkwijze afwijkt van wat door de verzekeraars vereist wordt en ik me daaraan niet wens te conformeren, worden de consulten niet vergoed. Het voordeel van deze vrije manier van werken is dat je bij mij terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts (dus anoniem), het niet van je eigen risico af gaat en dat ik geen wachtlijst hanteer.